Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2015-01-30 |
Przedmiot ogłoszenia: | świadczenie usługi gastronomicznej |
Organizator: | GŁÓWNY INSTYTUT GÓRNICTWA W KATOWICACH |
Adres: | Plac Gwarków 1, 40-166 Katowice |
Województwo / powiat: |
śląskie, pow. Katowice |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel.: 32 259 24 87, 258-16-31 do 9 fax: 32 259-65-33 |
E-mail: | apilch@gig.eu |
Opis: | Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia w ramach niniejszego zapytania ofertowego jest świadczenie usługi gastronomicznej dla 10 osób w dniu 12 lutego 2015 r. od godziny 13.00 w bliskim sąsiedztwie Głównego Instytutu Górnictwa w Katowicach, przy placu Gwarków 1, nie dalej niż 10 minut drogi pieszo. 2. Wymagania dotyczące zamówienia: Zestaw menu powinien zawierać następujące pozycje: - danie wieloporcyjne (zupa, danie mięsne i rybne do wyboru, dodatki) - napoje ciepłe i zimne. 3. Wycenę proszę skalkulować na 1 osobę (brutto), przy założeniu że dla każdego uczestnika przypada 100% asortymentu zawartego w menu. 4. Ofertę należy przedstawić na formularzu stanowiącym załącznik nr 1. |
Miejsce i termin składania ofert: |
Miejsce i termin składania ofert 1. Ofertę, wg Załącznika nr 1 do niniejszego zapytania, należy złożyć do dnia 09.02.2015 r. Ofertę można złożyć drogą elektroniczną, faxem lub w siedzibie Zamawiającego: Główny Instytut Górnictwa, Plac Gwarków 1,40-166 Katowice, fax: 32 259 21 54. adres e-mail: apilch@gig.eu; |
Termin składania: | 2015-02-09 |
Uwagi: | Kryteria oceny ofert oraz wybór najkorzystniejszej oferty 1. Jedynym kryterium oceny ofert będzie cena przedmiotu zamówienia tj. cena = 100%. 2. Zamawiający uzna za najkorzystniejszą i wybierze ofertę o najniższej cenie, która spełnia wszystkie wymagania określone w Opisie przedmiotu zamówienia. 3. Wartość usługi winna obejmować wszystkie koszty i składniki związane z wykonaniem zamówienia oraz warunkami stawianymi przez Zamawiającego. 4. Cena podana przez Wykonawcę nie będzie podlegała zmianie w trakcie realizacji zamówienia. |
Kontakt: | osoba kontaktowa: Anna Pilch, tel.: 32 259 24 87. |
Numer dokumentu: | SN/51/2015 |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.