Zgłoś sugestię

Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.

Numer ogłoszenia: 12037809 archiwalne zobacz branże
Kategoria ogłoszenia:przetarg zapytanie ofertowe - Polska
Data dodania oferty:2016-05-24
Przedmiot ogłoszenia:dostawa pieczywa
Organizator:Szpital Bielański im. ks. J. Popiełuszki - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Warszawie
Adres: ul. Cegłowska 80, 01-809 Warszawa
Województwo / powiat: mazowieckie, pow. Warszawa
Państwo: Polska
Telefon / fax:(0-22) 569-02-47 faks: (0-22) 569-02-47
Opis:PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1 Przedmiotem zamówienia jest: dostawa pieczywa dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie.
4.2 Opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do niniejszego zapytania ofertowego.
Miejsce i termin składania ofert: MIEJSCE I TERMIN SKŁADANIA OFERT
8.1. Oferty winny być złożone w siedzibie Szpitala Bielańskiego w Warszawie przy ulicy Cegłowskiej 80, w pokoju Nr 106 (Pawilon H), w terminie do 01.06.2016 r. do godziny 10:30.
8.2. Oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie niezwłocznie zwrócona Wykonawcy bez otwierania.
Otwarcie ofert:11. MIEJSCE I TERMIN OTWARCIA OFERT Oferty zostaną otwarte w siedzibie Zamawiającego przy ul. Cegłowskiej 80, pok. Nr 107, w dniu 16.06.2015 r. o godzinie 10:30.
Termin składania:2016-06-01
Miejsce i termin realizacji:TERMIN RELIZACJI PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Termin realizacji umowy - 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.
Wymagania:WYMAGANE DOKUMENTY
6.1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. Powyższy dokument musi być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
6.2. aktualne zaświadczenie o wdrożeniu i stosowaniu zasad systemu HACPP wystawione przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny (lub certyfikat HACPP) zgodnie z ustawą z 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006 roku, nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
6.3. Próbki - Zamawiający wymaga aby wraz z ofertą dostarczone zostały próbki: poz. 1 - min. 1 bochenek chleba mieszanego, poz. 2 - min. 1 bochenek chleba razowego, poz. 4 - min. 1 bułka wrocławska, poz. 5 - min. 2 sztuki kajzerki (pieczywo z metką producenta). Pieczywo ma być zapakowane w folię spożywczą. Próbki posłużą do oceny w kryterium jakość. Próbki muszą być dostarczone do terminu składania ofert. Próbki służące ocenie w kryterium wyboru oferty najkorzystniejszej - nie podlegają uzupełnieniu.

7. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERT
7.1 Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę.
7.2 Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
7.3 Zamawiający nie dopuszcza składanie ofert częściowych.
7.4 Oferta musi zawierać wypełniony formularz "Oferta" (zgodny w treści z wzorem), formularz specyfikacji cenowej oraz dokumenty wskazane w pkt. 6.
7.5 Oferta musi być sporządzona z zachowaniem formy pisemnej pod rygorem nieważności.
7.6 Każdy dokument składający się na ofertę musi być czytelny. Wymaga się, aby wszelkie zmiany w treści oferty były dokonane w sposób czytelny i dodatkowo opatrzone datą dokonania poprawki oraz parafą osoby podpisującej ofertę. Poprawki mogą być dokonane jedynie poprzez przekreślenie błędnego zapisu i czytelne wstawienie poprawnego.
7.7 Oferta musi być podpisana przez Wykonawcę. Zamawiający wymaga, aby ofertę podpisano zgodnie z zasadami reprezentacji wskazanymi we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej. Jeżeli osoba/osoby podpisująca(e) ofertę działa na podstawie pełnomocnictwa, to musi ono w swej treści wyraźnie wskazywać uprawnienie do podpisania oferty. Dokumenty składające się na ofertę - inne niż pełnomocnictwa - mogą być złożone w oryginale lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę.
7.8 Oferta musi być sporządzona w języku polskim. Każdy dokument składający się na ofertę sporządzony w innym języku niż język polski winien być złożony wraz z tłumaczeniem na język polski. W razie wątpliwości uznaje się, iż wersja polskojęzyczna jest wersją wiążącą.
7.9 Ofertę należy umieścić w zamkniętym opakowaniu, uniemożliwiającym odczytanie jego zawartości bez uszkodzenia tego opakowania. Opakowanie winno być oznaczone nazwą (firmą) i adresem Wykonawcy oraz zaadresowane:
Szpital Bielański
ul. Cegłowska 80, 01-809 Warszawa
i opisane: "Oferta na dostawę pieczywa dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie (PU-26/2016). Nie otwierać przed dniem 01.06.2016 r., godz. 11.00."
7.10 Przed upływem terminu składania ofert, Wykonawca może wprowadzić zmiany do złożonej oferty lub ją wycofać. Zarówno zmiana jak i wycofanie oferty winny być doręczone Zamawiającemu na piśmie pod rygorem nieważności przed upływem terminu składania ofert. Oświadczenie o wprowadzeniu zmian lub wycofaniu oferty winno być opakowane tak, jak oferta, a opakowanie winno zawierać dodatkowe oznaczenie wyrazem, odpowiednio: "ZMIANA" lub "WYCOFANIE".
Uwagi:Termin związania ofertą wynosi 30 dni. Bieg terminu rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert.

KRYTERIA WYBORU OFERTY NAJKORZYSTNIEJSZEJ: w załączniku
Kontakt:Pytania należy kierować na adres:
Szpital Bielański im. ks. J. Popiełuszki
ul. Cegłowska 80, 01-809 Warszawa
fax: (22) 56 90 247
e-mail: piotr.bela@bielanski.med.pl lub janusz.kurek@bielanski.med.pl
9.4 Zamawiający wyznacza do kontaktowania się z Wykonawcami nw. osoby:
9.4.1. Janusz Kurek tel./ fax (22) 56 90 159; e-mail: janusz.kurek@bielanski.med.pl
9.4.2. Piotr Bela tel./ fax (22) 56 90 247; e-mail: piotr.bela@bielanski.med.pl
9.5 Oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz inne informacje mogą być przekazywane przez strony za pomocą faksu lub e-maila. W tym wypadku każda ze stron na żądanie drugiej niezwłocznie potwierdza fakt otrzymania faxu lub e-maila.
Oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz inne informacje należy kierować na adres:
Szpital Bielański im. ks. J. Popiełuszki
ul. Cegłowska 80, 01-809 Warszawa
fax: 22 569 02 47
e-mail: piotr.bela@bielanski.med.pl lub janusz.kurek@bielanski.med.pl
Numer dokumentu:PU-26/2016
Źródło: Internet i własne
Załączniki: