Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2018-01-04 |
Przedmiot ogłoszenia: | KURS GASTRONOMICZNY |
Organizator: | Grodzki Urząd Pracy w Krakowie |
Adres: | ul. Wąwozowa 34, 31-752 Kraków |
Województwo / powiat: |
małopolskie, pow. Kraków |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | (12) 68 68 000 fax (12) 645 12 70 |
E-mail: | grodzki@gupkrakow.pl |
Opis: | KURS GASTRONOMICZNY - SZEF KUCHNI Z MODUŁEM CUKIERNICZYM I MODUŁEM LATTE ART Przedmiotem zamówienia jest: Wykonanie 110 - godzinnego szkolenia dla jednej osoby bezrobotnej pod nazwą : ,,KURS GASTRONOMICZNY - SZEF KUCHNI Z MODUŁEM CUKIERNICZYM I MODUŁEM LATTE ART" |
Miejsce i termin składania ofert: |
Ofertę należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do dnia 08.01.2018 r. godz. 12:00. Oferty muszą być złożone w siedzibie Zamawiającego Grodzki Urząd Pracy w Krakowie, ul. Wąwozowa 34; 31-752 Kraków, Dziennik podawczy - pokój nr 119 w terminie do dnia 08.01.2018 r.: godziny urzędowania: od poniedziałku do piątku w godzinach 7.45 - 14.45 |
Otwarcie ofert: | Termin otwarcia ofert: 8 stycznia 2018 r. godz. 12:00. |
Termin składania: | 2018-01-08 |
Miejsce i termin realizacji: | Termin realizacji zamówienia: najbliższy możliwy. Miejsce szkolenia: Polska (w przypadku szkolenia poza Krakowem, koszt szkolenia obejmuje zakwaterowanie + wyżywienie- jeśli dotyczy ) |
Wymagania: | Okres gwarancji: nie dotyczy Warunki udziału w postępowaniu: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy: posiadają wpis do rejestru instytucji szkoleniowych prowadzonego przez odpowiedni Wojewódzki Urząd Pracy, posiadają pozwolenie na prowadzenie szkoleń w ramach wpisu do: ewidencji rejestru działalności gospodarczej/KRS. Kryteria oceny ofert Zamawiający dokona oceny ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty jedynie spośród ofert uznanych za ważne, spełniających wymogi formalne. Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą na podstawie kryteriów: cena ( brutto ) - 100% znaczenia/100 punktów Sposób oceny ofert: W kryterium ceny, punkty zostaną obliczone według następującego wzoru: Ocena punktowa = ( najniższa cena brutto spośród ważnych i nieodrzuconych ofert / cena brutto badanej oferty ) x 100 Obliczenia będą dokonywane w zaokrągleniu do dwóch miejsc po przecinku. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która uzyska najwyższą ilość punktów. Pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Wykonawca zobowiązany jest w Formularzu ofertowym (załącznik nr 1 do zapytania ofertowego), podać cenę do porównania ofert - wartość brutto. Stawka podatku VAT - zwolniony. Opis sposobu obliczania ceny ofert Cena oferty będzie uwzględniać wszystkie zobowiązania i koszty związane z wykonaniem przedmiotu zamówienia. Cena oferty będzie określona wyłącznie w złotych polskich. Rozliczenia pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą będą prowadzone wyłącznie w walucie polskiej. .Zmiana treści zapytania ofertowego W uzasadnionych przypadkach Zamawiający ma prawo do zmiany treści Zapytania ofertowego. Zmiana treści Zapytania ofertowego zostanie niezwłocznie zamieszczona na stronach internetowych: www.gupkrakow.pl http://www.bip.krakow.pl/?bip_id=28 i będzie wiążąca dla Wykonawców. Wyjaśnienia treści zapytania ofertowego Zamawiający udzieli wyjaśnień pod warunkiem, że Wykonawca zwróci się o wyjaśnienie treści Zapytania ofertowego nie później niż do dnia 05.01.2018 r., w jednej z form o których mowa w pkt. 13. Treść pytań wraz z wyjaśnieniami treści Zapytania ofertowego zostaną zamieszczone na stronach internetowych: www.gupkrakow.pl http://www.bip.krakow.pl/?bip_id=28 i będzie wiążąca dla Wykonawców. Opis sposobu przygotowania ofert Wykonawcy zobowiązani są zapoznać się dokładnie z informacjami zawartymi w Zapytaniu ofertowym i przygotować ofertę zgodnie z wymaganiami określonymi w tym dokumencie. Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę. Ewentualne poprawki w treści oferty muszą być naniesione w czytelny sposób i parafowane przez osobę / osoby upoważnione do reprezentowania Wykonawcy. Oferta powinna być podpisana przez osobę / osoby upoważnione do reprezentowania Wykonawcy. Integralną częścią oferty jest wypełniony Formularz ofertowy - stanowiący Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego Wykonawca może wprowadzić zmiany w złożonej ofercie, pod warunkiem że uczyni to przed upływem terminu składania ofert. W takim przypadku Wykonawca powinien dodatkowo umieścić informację ,,Zmiana oferty". Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Ofertę można złożyć w jednej z form o których mowa w pkt 13. Zamawiający nie uwzględni ofert Wykonawców, którzy złożą więcej niż jedną ofertę w prowadzonym postępowaniu, Nieodpowiadających warunkom postępowania, Złożonych po terminie. Informacja o formalnościach, jakie powinny zostać dopełnione przed zawarciem umowy Nie przewidziano. Załączniki do zapytania ofertowego Formularz ofertowy - załącznik nr 1 Wzór umowy - załącznik nr 2 Informacje dodatkowe Złożenie Zapytania ofertowego, jak też otrzymywanie w jego wyniku oferty nie jest równoznaczne z udzieleniem zamówienia przez Zamawiającego (nie rodzi skutków prawnych zawarcia umowy). Oferty Wykonawców uzyskane w odpowiedzi na Zapytanie ofertowe mogą stanowić podstawę do udzielenia zamówienia albo być podstawą do dalszych negocjacji. Dokumenty jakie winna zawierać oferta: Formularz ofertowy - wg wzoru poniżej, Nazwę szkolenia i program szkolenia zawierający również cel szkolenia, wymagania wstępne dla kandydatów na szkolenie i opis sposobu sprawdzania nabytej wiedzy w tym niezbędnych egzaminów, Wykaz kadry wykładowej z opisem jej kwalifikacji zawodowej, Wykaz materiałów szkoleniowych w tym otrzymywanych na własność przez uczestników szkolenia, niezbędnej literatury, oraz innych środków dydaktycznych niezbędnych w celu prawidłowej realizacji zamówienia których uczestnicy szkolenia nie otrzymują na własność Opis miejsca szkolenia: w tym opis sali szkoleniowej i jej wyposażenia niezbędnej w celu prawidłowej realizacji zamówienia oraz opis zaplecza socjalnego i sanitarnego, Szczegółowy harmonogram szkolenia /tygodniowy wymiar godzin nie może być krótszy niż 25 godzin zegarowych/ Wzory wydawanych zaświadczeń i certyfikatów, Parafowany wzór umowy Wzór ankiety ewaluacyjnej Szczegółową kalkulację kosztów szkolenia zawierającą również koszt ewentualnego ubezpieczenia NNW - jeśli dotyczy, koszt ewentualnego zakwaterowania i wyżywienia oraz cenę szkolenia ogółem i cenę osobogodziny. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej. 12. Oświadczenie o wpisie do RIS Oferty składane są na formularzu stanowiącym Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego. Ofertę należy umieścić w zamkniętym opakowaniu, uniemożliwiającym odczytanie zawartości bez uszkodzenia tego opakowania. Opakowanie winno być oznaczone nazwą i adresem Wykonawcy, zaadresowane na adres Grodzkiego Urzędu Pracy (ul. Wąwozowa 34; 31-752 Kraków) oraz opisane ............................................ nazwa i adres Wykonawcy Grodzki Urząd Pracy w Krakowie ul. Wąwozowa 34 31-752 Kraków Oferta szkoleniowa ,,KURS GASTRONOMICZNY - SZEF KUCHNI Z MODUŁEM CUKIERNICZYM I MODUŁEM LATTE ART" Nr. zam. OZ.271.447.2017.BK.Szkol.Ind Nie otwierać przed dniem 08.01.2018 r. do godz. 12:00 |
Kontakt: | Oferty oraz innego rodzaju korespondencję należy przekazywać do Zamawiającego w jednej z poniższych form: drogą elektroniczną (skany dokumentów) na adres: kraus@gupkrakow.pl pisemnej (pocztą, kurierem lub osobiście ) do siedziby Zamawiającego na adres: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie, ul. Wąwozowa 34, 31-752 Kraków do pok. 119 - Dziennik Podawczy - od poniedziałku do piątku w godzinach 7.45 - 14.45, Osoby wyznaczone do kontaktów W sprawach dotyczących przedmiotu zamówienia: Pani Beata Kraus - tel. (12) 68 68 216 |
Numer dokumentu: | OZ.271.447.2017.BK.Szkol.Ind |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.