Kategoria ogłoszenia: | przetarg - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2023-03-17 |
Przedmiot ogłoszenia: | Sukcesywna dostawa mięsa świeżego i mrożonego |
Organizator: | Polska Akademia Nauk Dom Pracy Twórczej w Wierzbie |
Adres: | Wierzba 7, 12-220 Ruciane-Nida |
Województwo / powiat: |
warmińsko-mazurskie, pow. piski |
Państwo: |
![]() |
Telefon / fax: | tel. 516 009 060 |
E-mail: | zp@wierzba.pan.pl |
Opis: | 2. Opis przedmiotu zamówienia: Sukcesywna dostawa mięsa świeżego i mrożonego (kat. I) do Polskiej Akademii Nauk Domu Pracy Twórczej w Wierzbie w okresie 12 m-cy od zawarcia umowy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do niniejszego Ogłoszenia oraz formularz asortymentowo-cenowy stanowiący załącznik nr 2 do Ogłoszenia o zamówieniu, jak i zał. nr 4- opis jakości mięsa. 3. Dodatkowe postanowienia dotyczące warunków realizacji zamówienia: W celu należytej realizacji dostaw Zamawiający wymaga, aby Dostawca dostarczył bezpłatnie również: 1. 4 Szt. zamrażarek po pojemności min. 300 litrów każda, zgodnych z normami HACCP określonymi dla przechowania mięsa 2. Zestaw 3 noży masarskich typu ARCOS 3. 3 deski do krojenia zgodnych z normami HACCP określonymi dla krojenia mięsa Sprzęt będzie miał zostać dostarczony do siedziby Zamawiającego na koszt i ryzyko Wykonawcy bez pobierania dodatkowych opłat. Wykonawca w okresie trwania umowy zobowiązuje się do wymiany lub naprawy sprzętu zepsutego sprzętu z wyjątkiem sprzętu, który został uszkodzony w winy zamawiającego. |
Miejsce i termin składania ofert: |
Ofertę należy przesłać w formie skanów (PDF) i plików edytowanych (Word / Excel)- na adres e-mail: zp@wierzba.pan.pl Ofertę należy przesłać w formie skanu podpisanego (podpisem zwykłym, lub elektronicznym przez osobę upoważnioną do reprezentacji) i wypełnionego formularza OFERTOWEGO oraz pliku XLS, na adres e-mail: zp@wierzba.pan.pl w terminie do dnia 23 marca 2023 r. do godz. 12:00. |
Termin składania: | 2023-03-23 |
Wymagania: | 5. Sposób przygotowania i złożenia oferty Oferta powinna zawierać: 1. wypełniony formularz ofertowy, skan z podpisem/ami osoby/osób uprawnionych do reprezentacji podmiotu - plik Word (wg wzoru formularza ofertowego stanowiącego zał. nr 2 do niniejszego Ogłoszenia). 2. wypełniony formularz asortymentowo-cenowy, skan z podpisem/ami osoby/osób uprawnionych do reprezentacji podmiotu - plik XLS (wg wzoru formularza ofertowego stanowiącego zał. nr 3 do niniejszego Ogłoszenia). 3. kopię (poświadczoną za zgodność z oryginałem) decyzji właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej zatwierdzającą zakład Wykonawcy w rozumieniu art 62 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015 r. póz. 594, z późn. zm.) 4. kopię (poświadczoną za zgodność z oryginałem) decyzji wydanej przez organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organ Inspekcji Weterynaryjnej w sprawie spełniania wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w obrocie artykułami żywnościowymi - dopuszczającą środek transportu używany przez wykonawcę do przewozu artykułów spożywczych. 5. Pełnomocnictwo do reprezentacji - w przypadku podpisywania osób innych niż osób wymienione w KRS/CEiDG. W przypadku pakowania plików Zamawiający rekomenduje by był on spakowany w programie ZIP. |
Kontakt: | Osoba upoważniona do kontaktów: Milena Anuszkiewicz, kierownik ośrodka PAN DPT w Wierzbie tel. 516 009 060, e-mail: milena.anuszkiewicz@wierzba.pan.pl |
Numer dokumentu: | DPT /ZP-5/2023 |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.