Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2018-12-13 |
Przedmiot ogłoszenia: | Świadczenie usługi cateringowej |
Organizator: | Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach |
Adres: | ul. Żeromskiego 5,, 25-369 Kielce |
Województwo / powiat: |
świętokrzyskie, pow. Kielce |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel. 41 349 7296 |
E-mail: | anna.smigala@ujk.edu.pl |
Opis: | I. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA : 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowe świadczenie usługi cateringowej - wigilii studenckiej Miejsce konferencji: Klub studencki WSPAK, Śląska 11, 25-328 Kielce Usługa cateringowa świadczona w dniu: 21 grudnia 2018 r., godzina 19:30 Przewidywana liczba osób: około 80 osób +/-10 Proponowane menu: - pierogi opiekane z kapustą i grzybami porcja minimum 5 sztuk + barszczyk czerwony - ryba po grecku ok. 150 g na osobę - koreczki różne smaki (bezmięsne), ok. 5 sztuk na osobę - sałatki minimum 2 rodzaje - śledzie minimum 2 rodzaje, ok. 50 g na osobę - babeczki minimum 3 rodzaje (kremowe i owocowe), ok. 3 sztuk na osobę - muffiny nadziewane minimum 2 rodzaje, ok. 2 sztuk na osobę - kawa, herbata, cukier mleko Forma - 4 stoły po ok. 20 osób Wymagania: - dania podane na półmiskach jednorazowych - nakrycie stołów obrusami Wyposażenie niezbędne do obsługi cateringowej tzn. obrusy, serwis do herbaty i kawy (kawa z ekspresu, nie rozpuszczalna), sztućce, talerze, talerzyki do ciasta, szklanki do zimnych napojów etc. Usługa sprzątania: doprowadzenie pomieszczenia, w którym odbyła się usługa cateringowa do pierwotnego stanu. Wykonawca odpowiada za usuwanie i utylizację odpadów i śmieci. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do akceptacji menu i ustali sprawy organizacyjne nie później niż 2 dni przed realizacją usługi cateringowej. Zamawiający zapewnia stoły i krzesła. 2. Zamawiający oczekuje: -profesjonalnej i sprawnej obsługi kelnerskiej; - przygotowania i podania posiłków zgodnie z wymaganiami i ze złożoną ofertą; - przygotowania, dowozu i ułożenia na stołach poczęstunku w dniu wskazanym przez Zamawiającego do wskazanego przez niego miejsca i sali; - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia; - przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych; - zapewnienia na własny koszt estetycznego przygotowania poczęstunku przez wykwalifikowany personel; - zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych; - Wykonawca zobowiązany będzie do stosowania się do uwag i zaleceń Zamawiającego w zakresie kwestii technicznych i organizacyjnych, dokładając przy tym należytej staranności wymaganej od profesjonalistów i zgodnie z zasadami prowadzenia działalności gospodarczej tego rodzaju, dbając jednocześnie o estetykę obsługi oraz serwowanego menu; - wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia 3. Ostateczna liczba osób dla której będzie należało zapewnić posiłki zostanie określona do dnia 20.12.2018r. |
Miejsce i termin składania ofert: |
VI.TERMIN I MIEJSCE SKŁADANIA OFERT Oferty należy złożyć w siedzibie zamawiającego w formie papierowej lub pocztą elektroniczną : Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach, ul. Żeromskiego 5, 25-369 Kielce, Dział Zamówień Publicznych, pokój nr 2; do dnia: 19.12.2018r. do godziny 11:00. Kontakt: Anna Śmigała tel. 41 349 7296, anna.smigala@ujk.edu.pl |
Termin składania: | 2018-12-19 |
Miejsce i termin realizacji: | II. TERMIN WYKONANIA Zamówienie należy wykonać w terminie : 21 grudnia 2018 roku |
Wymagania: | Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się: - przygotowywać i podać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w zamówieni; - dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkani; - estetycznie podawać posiłki; - zapewnić liczbę wykwalifikowanych pracowników zapewniającą sprawną obsługę wydarzenia (min 5 osób) - świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; - przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.); - przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; - dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi posprzątać pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia. Zamawiający oczekuje profesjonalnej i sprawnej obsługi kelnerskiej ze znajomością zasad savoir vivre III. WARUNKI UBIEGANIA SIĘ O ZAMÓWIENIE 1.O zamówienia mogą ubiegać wykonawcy którzy spełniają warunki dotyczące: - posiadania wiedzy i doświadczenia tzn. wykażą, że w okresie ostatnich 3 lat (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) wykonali: minimum dwie usługi o charakterze odpowiadającym przedmiotowi zamówienia (o wartości min 1000 zł brutto) 2. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków: W celu potwierdzenia spełniania w/w warunków Wykonawca zobowiązany jest złożyć stosowne oświadczenia i dokumenty wymienione poniżej. Z treści załączonych oświadczeń i dokumentów winno wynikać jednoznacznie, że Wykonawca spełnił w/w warunki. Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie, w oparciu o informacje zawarte w oświadczeniach i dokumentach załączonych do oferty a wyszczególnionych poniżej. 3.Dokumenty jakie winien przedłożyć Wykonawca w celu potwierdzenia spełniania warunków określonych w pkt.III.1: 1)Wykaz usług ( formularz załącznik nr 3) zgodnie z warunkiem określonym w pkt. III.1 2) Oświadczenie wykonawcy że posiada wymagane uprawnienia lub pozwolenia IV. KRYTERIA WYBORU OFERTY Podstawą wyboru oferty będzie: cena brutto 100% za usługę ad.1 W celu ustalenia wielkości punktowej, jaką poszczególni Wykonawcy uzyskali z tytułu kryterium cena, Zamawiający dokona porównania ofert według następującej zasady: Kryterium: cena brutto za przedmiot zamówienia : maksymalną ilość punktów (100) Zamawiający przyzna ofercie z najniższą ceną brutto za całość zamówienia, w danej części (Cena brutto najniższa : Cena brutto badana) * 100 pkt= liczba punktów uzyskana przez poszczególne oferty w odniesieniu do kryterium cena. V. WYKONAWCA WINIEN PODAĆ W SWOJEJ OFERCIE: - cenę brutto: Kwota brutto za catering 21 grudnia 2018r. VII. DO OFERTY NALEŻY DOŁĄCZYĆ: 1) Wykaz usług zgodnie z warunkiem określonym w pkt. III.1) oraz dowody potwierdzające należyte ich wykonanie. 2)Aktualny odpis z właściwego rejestru, lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej . 3) Oświadczenie wykonawcy, że posiada wymagane uprawnienia lub pozwolenia. 4)Pełnomocnictwo jeśli ofertę podpisuje inna osoba niż wskazana do reprezentacji Wykonawcy w dokumentach rejestrowych. UWAGA : Zamawiający ma prawo zakończyć zapytanie ofertowe bez wyboru oferty. Strony zawrą umowę w terminie wskazanym przez Zamawiającego, nie dłuższym jednak niż 30 dni. Z postępowania o udzielenie zamówienia Zamawiający wykluczy podmioty powiązane z Zamawiającym osobowo lub kapitałowo |
Kontakt: | kontakt: Anna Śmigała tel. 41 349 7296 |
Numer dokumentu: | DP.2302.147.2018 |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.