Zgłoś sugestię
AAA

Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.

Numer ogłoszenia: 12655135 archiwalne zobacz branże
Kategoria ogłoszenia:przetarg zapytanie ofertowe - Polska
Data dodania oferty:2016-10-25
Przedmiot ogłoszenia:wykonanie usługi cateringowej
Organizator:Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu
Adres: ul. Sieradzka 29, 60-163 Poznań
Województwo / powiat: wielkopolskie, pow. Poznań
Państwo: Polska
Telefon / fax:tel. . 6 186 304 21, 603 137 152
Opis:OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w ramach realizacji operacji: "Innowacyjna agrotechnika
kukurydzy na kiszonkę ".
Konferencja jest realizowana w ramach Planu operacyjnego Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata
2016-2017 w zakresie SIR.
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
a) Usługa cateringowa
Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków dla 40
uczestników konferencji.
a) serwis kawowy składaj ący się z (całość, do podziału na 2 razy):
- kawa 4 porcje/osobę,
- herbata 2 porcje/osobę,
- mleko lub śmietanka, cukier, cytryna,
- ciasto - dwa rodzaje, 3 porcje/osobę.
- woda mineralna niegazowana 500 nil/osobę,
b) Obiad dwudaniowy wraz z napojem dla uczestników konferencji:
- zupa 200ml/osobę,
- danie mięsne 150g/osobę (z wyjątkiem mięsa mielonego),
- surówka 150g/osobę,
- ziemniaki 15Og/osobę,
- sok jabłkowy 250 nil/osobę,
- herbata 1 porcja/osobę,
- cukier, cytryna.
Serwis kawowy (kawa, herbata, mleko lub śmietanka, cukier, cytryna oraz ciasto) podany dwukrotnie:
- przed rozpoczęciem konferencji (w trakcie rejestracji uczestników) w sali konferencyjnej na stołach,
- w przerwie konferencji w sali konferencyjnej na stołach.
Woda mineralna wraz ze szklankami podana na stołach konferencyjnych w sali konferencyjnej.

Obiad wraz z napojami podany na koniec konferencji w sali konferencyjnej, spożywany przy stołach na
siedząco. Obok sali konferencyjnej znajduje się kuchnia, w której można rozłożyć posiłki na talerze przed
podaniem.

Termin wykonania przedmiotu zamówienia: Wykonanie usługi organizacji konferencji w dniu 15.11.2016 r.

Ramowy program konferencji:

09:00 - 09:45 Rejestracja i poczęstunek

09:45 - 12:15 Sesja wykładowa I

12:15 - 12:30 przerwa kawowa

12:30 - 15:00 Sesja wykładowa II

15 :00 Obiad

3. Wymagana gwarancja: Świadczenie usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów świeżych i

spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w
tym zakresie.

4. Inne wymagania:

Usługa cateringowa obejmuje: zastawę porcelanową wraz ze szklankami do napojów i ze sztućcami, obrusy
na stołach, na których serwowany jest serwis kawowy i obiad, obsługę kelnerską.

5. Brak możliwości składania ofert częściowych.
Miejsce i termin składania ofert: Ofertę cenową należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do dnia 03.11.2016 r. na załączonym
Formularzu Oferty Cenowej stanowiący załącznik nr l do zapytania ofertowego wraz z załącznikiem nr 2
(wykaz usług).
Termin składania:2016-11-03
Wymagania:OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY

1. Oferta cenowa powinna zostać złożona w formie pisemnej:

- drogą elektroniczną na mail romana.wachowiak@wodr.poznan.pl

2. Cena musi obejmować wszystkie koszty zamówienia.

3. Oferta powinna zawierać akceptację projektu umowy.

Oferta powinna zawierać propozycję 2 rodzajów posiłków do wyboru przez Zamawiającego.

3. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy posiadający odpowiednie doświadczenie. W celu
potwierdzenia warunku Wykonawca powinien wykazać, że w okresie dwóch lat przed terminem składania
ofert, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, zrealizował co najmniej trzy
usługi organizacji konferencji dla co najmniej 50 osób.

Usługi organizacji konferencji przygotowane muszą być z podaniem przedmiotu, dat wykonania i
podmiotów, na rzecz których zostały zrealizowane.
V. KRYTERIA WYBORU OFERTY
1. Zamawiający dokona oceny ofert na podstawie osiągniętej liczby punktów przyznanych w oparciu o 2
kryteria oceny, zakładając, że 100% = 100 pkt:
- cena 90%
- doświadczenie 10%

Cena będzie stanowić jedno z kryterium oceny ofert na wykonanie usługi i będzie liczona wg następującego

wzoru:

Liczba punktów oferty ocenianej = Cena brutto oferty z najniższą ceną/cena brutto badanej oferty x 90

Za kryterium cena Wykonawca może uzyskać maksymalnie 90 punktów.
Doświadczenie - maksymalnie 10 punktów. Przy czym Wykonawca, który zrealizował:
- minimum 3 usługi - 2 punkty
- od 3 do 5 usług - 5 punktów
- powyżej 5 usług - 10 punktów
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą łączną liczbę punktów za oba kryteria
oceny ofert:
- Liczba punktów w poszczególnych kryteriach zostanie zaokrąglona do dwóch miejsc po przecinku,
- J eżeli nie będzie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert będzie
przedstawiało taki sam bilans ceny i liczby zrealizowanych usług, Zamawiający wybierze ofertę z najniższą
ceną.
2. Zamawiający unieważni postępowanie gdy cena najkorzystniejszej ofert przewyższy kwotę, która
Zamawiaj ący może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
Kontakt:Osobami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami ze strony Zamawiającego są:
Eliza Lubiatowska - Krysiak, tel. . 6 186 304 21, 603 137 152,
e-mail: eliza.lubiatowskag@wodr.poznan.pl
Romana Wachowiak, tel. 61- 679-18-53, 797-709-936.
e-mail: romana.wachowiak@wodr.poznan.pl
Numer dokumentu:ŚRE.230.1.16.AT
Źródło: Internet i własne
Załączniki: