Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2018-11-27 |
Przedmiot ogłoszenia: | Sukcesywne dostawy mrożonek |
Organizator: | Krajowa Szkoła Skarbowości |
Adres: | ul. Okrzei 4, 03-710 Warszawa |
Województwo / powiat: |
mazowieckie, pow. Warszawa |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel. 22/511 2177 |
E-mail: | agnieszka.lesniak2@mf.gov.pl |
Opis: | Krajowa Szkoła Skarbowości (Zamawiający) zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na sukcesywne dostawy mrożonek do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach. Opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mrożonek do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości zlokalizowanych w Otwocku, ul. Kolorowa 13 i w Białobrzegach, ul. Wczasowa 50 (gmina Nieporęt). Szczegółowy wykaz asortymentu określony został w załącznikach nr 1A i IB do formularza oferty. |
Miejsce i termin składania ofert: |
Termin i sposób składania ofert: a) Ofertę należy przekazać w formie pisemnej na adres: Krajowa Szkoła Skarbowości, ul. Okrzei 4,03-710 Warszawa. Wykonawca powinien umieścić ofertę w zamkniętej kopercie oznaczonej nazwą (firmą) i adresem Wykonawcy oraz opisanej ,,Oferta na sukcesywne dostawy mrożonek do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach". b) Termin składania ofert upływa dnia 4.12.2018 roku o godzinie 11:00. |
Termin składania: | 2018-12-04 |
Miejsce i termin realizacji: | Termin realizacji przedmiotu zamówienia: od dnia 1.01.2019 r. do 31.12.2019 r. |
Wymagania: | 2) Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności, rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, oraz normami jakościowymi i systemem HACCP. 3) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania produktów do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku ul. Kolorowa 13 i w Białobrzegach ul. Wczasowa 50 własnym transportem na własny koszt i ryzyko oraz rozładunku towaru i złożenia go w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w jego magazynach, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2018 r. póz. 1541) oraz innymi aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia. Dostawy realizowane będą w odpowiednich opakowaniach, transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Pojemniki plastikowe, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko do asortymentu będącego przedmiotem zamówienia i posiadać atesty do kontaktu z żywnością. Mrożonki powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd. 4) Koszt dostarczenia, rozładunku towaru i złożenia go w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w jego magazynach musi być wliczony w oferowane ceny jednostkowe produktów, Wykonawcy nie przysługuje z tego tytułu odrębne wynagrodzenie. 5) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej lub większej ilości poszczególnych produktów objętych umową, do obiektywnie istniejących potrzeb, a ich rzeczywista wielkość będzie wynikać z zamówień cząstkowych składanych przez Zamawiającego. Z tego tytułu nie będzie Wykonawcy przysługiwało roszczenie odszkodowawcze. 6) Dostawa artykułów będzie odbywać się sukcesywnie według potrzeb zamawiającego zgłoszonych na nie mniej niż 1 dzień przed wymaganą dostawą. Przedmiot zamówienia będzie realizowany w poszczególne dni tygodnia tj. od poniedziałku do soboty. Zamawiający w zamówieniu wskaże datę i godziny dostawy. 2. O udział w postępowaniu mogą ubiegać się podmioty, które spełniają następujące warunki: a) prowadzą działalność gospodarczą w zakresie przedmiotu zamówienia, b) dysponują pracownikami dającymi rękojmię należytej realizacji zamówienia, c) nie zalegają z opłacaniem podatków i składek ZUS, na potwierdzenie czego do oferty należy załączyć oświadczenie. 4. Opis sposobu obliczenia ceny, rozliczenia i płatności: a) Cena oferty musi obejmować wszelkie koszty związane z realizacją przedmiotu zamówienia, w tym koszty wykonania przedmiotu umowy, koszt dostawy, opłaty i należne podatki, b) Cena oferty musi być wyrażona w złotych polskich, c) Płatność nastąpi w formie przelewu na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę w terminie do 21 dni od daty dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. d) Wykonawca zobowiązany jest do wystawiania faktur na Krajową Szkołą Skarbowości 03-710 Warszawa ul. Okrzei 4, nr NIP 1132932391. Faktury będą składane w Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku/Białobrzegach. 5. Sposób przygotowania oferty: a) Ofertę należy sporządzić w języku polskim z zachowaniem formy pisemnej w postaci wydruku komputerowego lub czytelnego pisma odręcznego. b) Oferta musi zawierać: - wypełniony i podpisany formularz oferty (wraz z formularzem cenowym), którego wzór stanowi załącznik nr 1 do zapytania. W przypadku złożenia oferty bez załączonego formularza, złożona oferta musi zawierać wszelkie informacje wymagane w zapylaniu ofertowym i wynikające z zawartości formularza oferty; -- pełnomocnictwo do podpisania oferty, o ile umocowanie do dokonania przedmiotowej czynności nie wynika z dokumentów rejestrowych załączonych do oferty. -- podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do zapytania ofertowego). Termin związania ofertą a) Wykonawca pozostaje związany złożoną ofertą przez okres 30 dni. b) Bieg terminu rozpoczyna się wraz z upływem terminu złożenia oferty. |
Kontakt: | Osoba do kontaktu: Agnieszka Leśniak tel. 22/511 2177, e-mail: agnieszka.lesniak2@mf.gov.pl adres do korespondencji: Krajowa Szkoła Skarbowości, ul. Okrzei 4, 03- 710 Warszawa. |
Numer dokumentu: | 0301.ELZ.260.2.53.2018 |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.