Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.
Obsługa gastronomiczna na rzecz uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie. Przedmiot zamówienia wg. Wspólnego Słownika Zamówień (CPV)
55300000-3 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55400000-4 Usługi podawania napojów 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków Opis przedmiotu zamówienia wraz z określeniem wielkości lub zakresu oraz terminu realizacji zamówienia (syntetycznie)
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej na rzecz uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, konferencji, spotkań okolicznościowych i roboczych oraz innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Centrum Szkolenia oraz II Oddziału ZUS w Warszawie obejmującej przygotowywanie, dostarczanie oraz wydawanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), serwisów kawowych oraz menu okolicznościowego.
Miejsce i termin składania ofert:
Miejsce składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
Miejsce składania ofert: 1. w formie pisemnej - osobiście w siedzibie Zamawiającego w Warszawie, ul. Podskarbińska 25, w Kancelarii, pok. 18 lub przesłać na adres Zamawiającego: Zakład Ubezpieczeń Społecznych II Oddział w Warszawie 03-829 Warszawa, ul. Podskarbińska 25 Wieloosobowe Stanowisko Zamówień Publicznych, pok. 401 2. w formie elektronicznej - za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty dostępnego na ePUAP i udostępnionego również na miniPortalu.
Termin składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia lub inny dokument określający warunki zamówienia
http://www.zus.pl/zampub/files/234365/Ogłoszenie.zip 1. Identyfikator postępowania: afcff996-be3d-42aa-ad0a-a1dba0c82f72 2. Klucz publiczny jest zamieszczony razem z Ogłoszeniem o zamówieniu w folderze "Klucz publiczny"